Skip to main content Skip to primary navigation

Globaalin liikkuvuuden muutoksen nopeuttaminen

Umicoressa etenemme yhä nopeammin nopeuttaaksemme globaalia siirtymistä hiilettömään liikkuvuuteen. Puhtaiden liikkuvuusmateriaalien ja kierrätysteknologioiden asiantuntemuksemme ansiosta pystymme opastamaan sinua yrityksesi siirtymävaiheessa alusta loppuun saakka. Ei vain kehittämällä kaivattua katalyyttiteknologiaa vähäpäästöisiä polttomoottoreita varten, vaan myös toimittamalla korkean suorituskyvyn innovatiivisia ladattavia akkumateriaaleja ja vakiinnuttamalla johtavan aseman polttokennojen katalysaattoreiden alalla - kaikki tämä sulkemalla samalla kriittisten metallien kierron.

Toisin sanoen ajattelemme sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Autamme autonvalmistajia noudattamaan polttomoottoreita koskevaa tulevaa päästölainsäädäntöä keskeisillä alueilla. Samalla raivaamme tietä sähköiselle liikenteelle. Pidämme velvollisuutenamme hyödyntää ainutlaatuista asemaamme ja asiantuntemustamme opastaaksemme teitä matkallanne kohti kestävää liikkuvuutta.

Jätteiden muuttaminen arvokkaiksi tuotteiksi

Ajoneuvo voi olla todella puhdas vain, jos mitään ei mene hukkaan. Siksi olemme sitoutuneet ja työskentelemme joka päivä kovasti sen eteen, että autojen ja polttokennojen katalyyttien kehä suljetaan, ja että jätteet muutetaan arvoksi joka käänteessä.

Lue lisää

Akkukierrätyksen edelläkävijänä laajennamme myös uraauurtavaa kierrätysteknologiaamme, jonka avulla voimme ottaa talteen jopa yli 95 prosenttia kriittisistä metalleista käytetyistä sähköautojen ja muista ladattavista akuista. Ja tämä on vasta alkua. Haluamme yhdessä auttaa muuttamaan liikkuvuutta lopullisesti.

Lue lisää

Etsitkö mullistavaa liikkuvuusteknologia -kumppania?

Miksi työskennellä kanssamme?

Räätälöidyt ratkaisut ja teknologiat, jotka vahvistavat toisiaan

Ladattavista akkumateriaaleista ja katalyysistä kierrätykseen - Innovatiiviset ratkaisumme ovat pitkälle räätälöityjä: kokoamme yhteen parhaat tiimit ja  tarjoamme edistyksellisimmät teknologiat, jotta voimme tukea ainutlaatuista visiotasi ja ratkaista ainutlaatuisia haasteitasi sekä edistää tavoitteitasi.

Umicore 2030 RISE

Vuoden 2030 strategiamme myötä olemme aloittamassa uutta vaihetta Umicoren matkalla johtavaksi kiertomateriaali-teknologiayritykseksi. Yritys, joka perustuu kannattavaan ja kestävään kasvuun ja luo konkreettista arvoa kaikille sidosryhmilleen.

Strategiamme

Sitoutumistamme puhtaaseen ilmaan tukevat seuraavat peruspilarit: kestävä kehitys, asiakaslähtöisyys, toiminnallinen huippuosaaminen sekä globaali tuotanto- ja teknologiajalanjälki lähellä asiakkaitamme.

Lue lisää

Hyödynnämme tuote- ja prosessiteknologian johtoasemaa ja olemme ainutlaatuisessa asemassa akkumateriaalien toimitusketjussa. Meidät tunnetaan maailmanlaajuisesti yli 20 vuoden kokemuksestamme ladattavien akkujen materiaaleista, ja uskomme, että innovaatiomme on vain niin hyvä kuin sitä tukevat kestävän kehityksen toimet.

Lue lisää

30 vuoden kokemuksemme polttokennokatalyyttien valmistuksesta tarkoittaa, että saat täyden tuen aina räätälöidystä tuotekehityksestä tuotteiden elinkaaren ajan.

Lue lisää

Olemme maailman johtava kierrätysyritys, joka käyttää kehittyneimpiä ja ekotehokkaimpia prosesseja, joten näemme arvoa siellä, missä muut näkevät jätettä.

Jalometallien jalostus

Akun kierrätysratkaisut

Oletko valmis vaihtamaan vaihteita?