Huolehditaan siitä, että kehittyneiden materiaalien kasvava tarve auttaa ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita.

Kehittyneet materiaalit ovat ja ovat aina olleet elintärkeitä ihmiskunnan kehitykselle. Yhdessä teknologisen osaamisen kanssa ne mahdollistavat skaalautuvammat, tehokkaammat ja kestävämmät ratkaisut tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskunnallisiin haasteisiin. Ajatelkaapa avaruustutkimusta, liitettävyyttä, uutta energiaa, elektroniikkalaitteita, biotieteitä ...

Rakentaaksemme haluamaamme tulevaisuutta ja ottaen huomioon, että luonnonvaramme ovat yhä enemmän ehtymässä, työskentelemme täydellä vauhdilla kehittääksemme seuraavan sukupolven kestäviä kehittyneitä materiaaleja:


Muut toimialat

Me näemme arvoa siellä, missä muut näkevät jätettä

Koska olemme johtava kiertotalouden toimija, käytämme kehittyneimpiä ja ekotehokkaimpia saatavilla olevia kierrätysprosesseja oman tuotantomme romun lisäksi myös teollisuusjätteen, muiden ei-rautametallien teollisuuden sivutuotteiden ja lähes kaikkien elinkaarensa päässä olevien tuotteiden käsittelyyn.

Suljetussa kiertotaloudessa otamme talteen yli 20 erilaista jalometallia ja muuta kriittistä metallia, mikä pienentää merkittävästi asiakkaidemme ekologista jalanjälkeä ja antaa heille kilpailuetua.


Sinun jätteesi, meidän erikoisuutemme

Etsitkö innovatiivista kiertomateriaaliteknologia -kumppania?

Miksi työskennellä kanssamme?

Umicore 2030 RISE

Vuoden 2030 strategiamme myötä olemme aloittamassa uutta vaihetta Umicoren matkalla johtavaksi kiertomateriaali-teknologiayritykseksi. Yritys, joka perustuu kannattavaan ja kestävään kasvuun ja joka luo konkreettista arvoa kaikille sidosryhmilleen.

Strategiamme

Jalometallien jalostustoimintamme on maailman suurin ja monimutkaisin jalometallien kierrätyslaitos.

Lue lisää

Oletko valmis vastaamaan tuleviin haasteisiin?