Skip to main content Skip to primary navigation

Huolehditaan siitä, että kehittyneiden materiaalien kasvava tarve auttaa ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita.

Kehittyneet materiaalit ovat ja ovat aina olleet elintärkeitä ihmiskunnan kehitykselle. Yhdessä teknologisen osaamisen kanssa ne mahdollistavat skaalautuvammat, tehokkaammat ja kestävämmät ratkaisut tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskunnallisiin haasteisiin. Ajatelkaapa avaruustutkimusta, liitettävyyttä, uutta energiaa, elektroniikkalaitteita, biotieteitä ...

Rakentaaksemme haluamaamme tulevaisuutta ja ottaen huomioon, että luonnonvaramme ovat yhä enemmän ehtymässä, työskentelemme täydellä vauhdilla kehittääksemme seuraavan sukupolven kestäviä kehittyneitä materiaaleja:


Muut toimialat

Me näemme arvoa siellä, missä muut näkevät jätettä

Koska olemme johtava kiertotalouden toimija, käytämme kehittyneimpiä ja ekotehokkaimpia saatavilla olevia kierrätysprosesseja oman tuotantomme romun lisäksi myös teollisuusjätteen, muiden ei-rautametallien teollisuuden sivutuotteiden ja lähes kaikkien elinkaarensa päässä olevien tuotteiden käsittelyyn.

Suljetussa kiertotaloudessa otamme talteen yli 20 erilaista jalometallia ja muuta kriittistä metallia, mikä pienentää merkittävästi asiakkaidemme ekologista jalanjälkeä ja antaa heille kilpailuetua.


Sinun jätteesi, meidän erikoisuutemme

Materiaalit tulevat sisään

Umicoren toimittajana sinulla on mahdollisuus toimittaa meille kierrätettäväksi ja jatkojalostettavaksi käytöstä poistetut materiaalit, tuotantojätteet tai sivutuotteet.

Kierrätämme ne

Voit odottaa lyhyttä kierrätyskierrosta, joka on täysin integroitu tuotevalikoimaamme, helposti kierrätettäville materiaaleille, kuten puhtaalle kullalle ja hopealle, ja pitkää kierrätyskierrosta monimutkaisemmille tuotteille, kuten teollisuusjätteille.

Tarjoamme arvoa

Toimittajana sinulla on mahdollisuus: palautamme kierrätysmetallin sinulle tai annat meidän myydä sen eteenpäin.

Etsitkö innovatiivista kiertomateriaaliteknologia -kumppania?

Miksi työskennellä kanssamme?

Toisiaan vahvistavat toimet

Yhdistämme laajan osaamisemme kemian, materiaalitieteen ja metallurgian aloilla, jotta voimme muuntaa metallit huipputeknisiksi, mittatilaustyönä valmistetuiksi, täysin kierrätettäviksi materiaaleiksi. Ekotehokkaat kierrätyslaitoksemme tarjoavat parhaimman metallisaannon ja täyttävät maailmanluokan laatustandardit. Olipa kyseessä teollisuusjäte tai muun kuin rautametallien valmistuksen sivutuote: jos se voidaan kierrättää, me kierrätämme sen.

Umicore 2030 RISE

Vuoden 2030 strategiamme myötä olemme aloittamassa uutta vaihetta Umicoren matkalla johtavaksi kiertomateriaali-teknologiayritykseksi. Yritys, joka perustuu kannattavaan ja kestävään kasvuun ja joka luo konkreettista arvoa kaikille sidosryhmilleen.

Strategiamme

Jalometallien jalostustoimintamme on maailman suurin ja monimutkaisin jalometallien kierrätyslaitos.

Lue lisää

Koboltti- ja erikoismateriaalitoimintomme on erikoistunut koboltin kierrätykseen, jalostukseen, muuntamiseen ja markkinointiin, ja sillä on toimipisteitä kaikilla mantereilla.

Lue lisää

Umicore pystyy vastaamaan kaikkiin  germanium tarpeisiisi kehittyneistä kierrätysprosesseista aina käytöstä poistettujen tuotteiden talteenottoon.

Lue lisää

Umicore ottaa talteen ja myy jalometalleja, kuten hopeaa, kultaa ja platinaa, jotka kiertävät kauniisti takaisin maailmaan toisen käyttöiän koruina.

Lue lisää

Oletko valmis vastaamaan tuleviin haasteisiin?