Skip to main content Skip to primary navigation

Työpaikan hakeminen Umicorelta

Löydät Umicore Kokkolan kaikki avoimet työpaikat työpaikkasivuiltamme. Avoimia työpaikkoja on mahdollista hakea ainoastaan tämän verkkosivuston kautta

Vaihe 1: valmistautuminen 

Hyvä valmistautuminen on erittäin tärkeää. Miten teet sen? Aloita lukemalla avoimet työpaikat huolellisesti läpi ja päätä, mihin tehtävään haluat hakemuksen jättää. Sinun on ladattava ansioluettelosi MS Word- tai PDF tiedostona. Kannattaa muistaa tehdä ansioluettelo etukäteen.   


Mitä ansioluetteloosi pitäisi sisällyttää? 

Tiedot koulutuksestasi ja ammatillisesta urastasi: aiempi työkokemuksesi ja työnantajat sekä työtehtäväsi ja vastuualueesi (mieluiten lyhyt kuvaus), kielitaitosi, lisäkoulutukset jne. 

Voit käyttää ansioluetteloasi useisiin avoimiin työpaikkoihin. 

Vaihe 2: hakemus  

Kun olet laatinut ansioluettelosi ja valinnut avoimen työpaikan, voit aloittaa hakuprosessin. 

  1. siirry sen työpaikan kohdalle, jota haluat hakea, ja napsauta "hae tätä työpaikkaa".
  2. sinut siirretään samankaltaiselle sivulle, jossa on kuvaus kyseisestä avoimesta työpaikasta.
  3. klikkaa jälleen kerran "klikkaa tästä hakeaksesi tätä paikkaa".
  4. luo profiili. Kun tämä on tehty, voit ladata ansioluettelosi MS Wordina tai PDF-tiedostona. 

Vaihe 3: vahvistus hakemuksen vastaanottamisesta 

Oliko hakuprosessi onnistunut? Saat automaattisen  vahvistussähköpostin, että hakemuksesi on vastaanotettu.  Hakemuksesi on nyt rekrytoijiemme käsissä, jotka käsittelevät hakemuksesi ja pitävät sinut ajan tasalla rekrytointiprosessista

Hakuprosessin eri vaiheet 

1. Hakijoiden hakemusten lähettäminen valittuun rekrytointi-ilmoitukseen (verkossa). 
2. Toimitettujen hakemusten tarkistaminen tehtävään vaaditun pätevyyden osalta. 

3. Valittujen hakijoiden haastattelu 
4. Työtehtävästä riippuen haastattelu myös rekrytoivan organisaation esihenkilön kanssa (pandemiatilanteessa haastattelut tehdään verkossa). 
5. Soveltuvuusarviointi 
6. Tehtävän erityispiirteistä riippuen hakija voidaan kutsua lopulliseen haastatteluun. 

7. Haastattelujen jälkeen valitulle hakijalle tehdään työtarjous

Perehdyttäminen työhön Umicorella 

Haluatko tietää, miltä ensimmäiset päiväsi Umicorella näyttävät? Ennen kuin varsinainen työ alkaa, haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu Umicoren työn aloitukseen ja perehdyttämiseen liittyviin asioihin. 

Ennen työn aloitusta

Henkilöstöhallinto on sinuun yhteydessä ja lähettää sinulle sähköpostia muutama viikko ennen työnaloitusta. Sähköposti sisältää kaiken tiedon ensimmäisiä työpäiviäsi varten. Saat yleiskatsauksen ensimmäisen työpäiväsi alkamisajasta ja saapumisesta Umicoren tiloihin, tietoa liittyen työterveystarkastukseen ja totta kait myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää työn aloitukseen liittyen! 

Yleisperehdytys 

Ensimmäinen työpäivä koostuu yleisperehdytyksestä joka kestää noin 4 tuntia, tämän jälkeen tapaat esihenkilösi ja uudet kollegasi! Yleisperehdytyksessä opit lisää Umicoresta, henkilöstöasioista, turvallisuudesta, laadusta ja IT-asioista. Meille on tärkeää antaa sinulle mahdollisimman hyvä startti työhön ja yleisperehdytyspaketti on rakennettu juuri tätä varten. 

Työ- ja toimintokohtainen perehdytys 

Yleisen perehdyttämistilaisuuden jälkeen perehdyttämisohjelma jatkuu osastollasi esihenkilösi kanssa vähintään kahden viikon ajan, jotta saat tarvittavat tiedot ja taidot työtä varten. Koko työtehtäväsi ajan tuemme sinua koulutuksilla ja valmennuksella. Näin saat arvokasta työkokemusta, joka palvelee sinua tulevalla urallasi. 

Kaikki avoimet työpaikat on lueteltu  verkkosivullamme. Löydät ne täältä

  1. Siirry sen työpaikan kohdalle, jota haluat hakea, ja napsauta "hae tätä työpaikkaa".
  2. Sinut siirretään samankaltaiselle sivulle, jossa on kuvaus kyseisestä avoimesta työpaikasta.
  3. Napsauta uudelleen "klikkaa tästä hakeaksesi tätä paikkaa".
  4. Luo profiili. Kun olet valmis, voit ladata ansioluettelosi MS Wordina tai PDF-tiedostona. 


GDPR-lainsäädännön mukaisesti pyydämme sinulta suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn ennen kuin voimme käsitellä hakemustasi.  

Kyllä, voit hakea useita työpaikkoja samanaikaisesti samalla ansioluettelolla.  

Kaikki 18- vuotta täyttäneet voivat hakea töitä Umicorelta . Olemme osallistava yritys, joka rekrytoi työntekijöitä vaatimuksissa lueteltujen taitojen ja kokemuksen perusteella. 

Kun hakemuksesi on vastaanotettu, saat automaattisesti vahvistussähköpostin. Hakemuksesi on nyt rekrytoijiemme käsissä, jotka käsittelevät hakemuksesi ja pitävät sinut ajan tasalla. 

Sinun on hyvä antaa tietoja koulutuksestasi ja ammatillisesta urastasi. Mainitse aiempi työkokemuksesi ja työnantajat sekä työtehtäväsi ja vastuualueesi (mieluiten lyhyt kuvaus), kielitaitosi, lisäkoulutuksesi jne.  

Rekrytointiprosessi koostuu useista vaiheista. Ensin rekrytoijamme tekevät hakijoiden valinnan seulomalla ansioluettelot taitojen ja kokemuksen perusteella. Jos sinut valitaan, seuraa haastattelu rekrytoijan ja palkkaavan esihenkilön kanssa. Viimeisenä vaiheena on soveltuvuusarviointi. Joissakin tehtävissä voidaan järjestää vielä lopullinen haastattelu. 

Kyllä, voit jättää avoimen hakemuksen. Voit hakea oma-aloitteisesti  tältä sivulta ja klikata painiketta "avoin  hakemus". Pääset sivulle, jossa voit klikata painiketta "hae". Luo profiili ja lataa ansioluettelosi. 

Jos haluat saada ilmoituksen uusista avoimista työpaikoista, voit ottaa ilmoitukset käyttöön henkilökohtaisessa profiilissasi verkkosivustollamme.  

Rekrytointitiimimme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi. Tavoitat meidät täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä.

Käytössämme on pitkälle automatisoitu hydrometallurginen käsittelylaitos Kokkolan teollisuusalueella Suomen länsirannikolla. Se on suurin koboltin jalostuslaitos Kiinan ulkopuolella ja suuri eurooppalainen esikäsittelylaitos. Laitoksemme on toiminut vuodesta 1968, ja siitä tuli osa Umicore-konsernia vuonna 2019. Työllistämme tällä hetkellä yli 350 henkilöä. Tarkat osoitteet löytyvät täältä

Yrityskulttuuriamme tukevat viisi keskeistä arvoamme: avoimuus, innovointi, kunnioitus, tiimityö ja sitoutuminen. Näiden arvojen noudattaminen tekee työympäristöstämme erittäin innostavan ja palkitsevan. 

Umicoren politiikkana on tarjota oikeudenmukainen palkka kaikille työntekijöilleen. Se on aina yhteydessä kunkin maan taloudelliseen kehitykseen ja elintasoon, jossa toimimme. 
Pyrimme olemaan ensisijainen työnantaja ja välitämme nykyisistä ja potentiaalisista työntekijöistämme. Umicore on paikka, jossa työntekijämme voivat luoda dynaamisen uran. Kasvavana, tulevaisuuteen suuntautuvana yrityksenä tarjoamme työpaikan, jossa työmme laajuus, lahjakkuutemme ja mahdollisuuksiemme kirjo kasvavat kanssamme ja antavat työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua monipuoliseen ja jännittävään työhön. Luomme ympäristön, jossa tuemme heitä kehittymään ja kasvamaan sekä muokkaamaan ammatillista tulevaisuuttaan.   

Tarjoamme oikeudenmukaisen palkkauksen ja houkuttelevat henkilöstöetuudet, joita vertailemme säännöllisesti markkinoihin.