Monimuotoisuus ja osallisuus

Konsernin työntekijät

11,050

Naiset työvoimassamme

22,5%

Työntekijöiden kansallisuudet

74

Pysyvyysaste

94%

Naiset ylimmässä johdossa

10,7%

Euroopan ulkopuoliset henkilöt ylimmässä johdossa

20%

Monimuotoisuus ja osallisuus Umicoressa


Ihmiset ja heidän lahjakkuutensa ovat Umicoren suurin voimavara pitkän aikavälin menestyksen kannalta. Tunnustamme jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden ja kannustamme ajattelun moninaisuuteen. Uskomme, että innovaatiot ja kasvu ovat erilaisten näkökulmien ilmiöitä.

Monimuotoisuus on merkityksetöntä ilman osallisuutta. Rakennamme yhdessä osallistavaa, tasa-arvoista, yhteistyöhön perustuvaa, kannustavaa ja kunnioittavaa ympäristöä. Annamme mahdollisuuden ja kannustamme työntekijöitä sitoutumaan työhön ja tukemaan toisiaan. Osallistava ja monimuotoinen työyhteisö takaa työntekijöidemme hyvinvoinnin, mikä tekee Umicoresta loistavan työpaikan. 

Jaat samat arvot ja olet vakuuttunut siitä, että kuulut joukkoomme ?

 Hae ja tule mukaan tiimiin

Eriarvoisuus nolla

Kurotaan umpeen kuilu - mikä tahansa kuilu. Ratkaisevaa ovat ansiot: taidot, ponnistelut, lahjakkuus, vastuu ja kekseliäisyys. Nolla eriarvoisuutta tarkoittaa, että ihmisiä arvostetaan tasapuolisesti. Kohdellaan tasapuolisesti. Samasta työstä maksetaan yhtä paljon. Haluamme, että työntekijöillämme on yhtäläiset oikeudet, yhtäläiset velvollisuudet ja yhtäläiset mahdollisuudet. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme asettaneet itsellemme kolme kunnianhimoista tavoitetta: 

Sukupuolten tasa-arvo johtajien keskuudessa 

100 % samapalkkaisuus 

Euroopan ulkopuolisten maiden edustuksen lisääminen vuoteen 2035 mennessä 

Lisätietoja tasa-arvostrategiastamme 

Onko sinulla kysymyksiä monimuotoisuudesta ja osallisuudesta Umicoressa?