Skip to main content Skip to primary navigation

Monimuotoisuus ja osallisuus

Monimuotoisuus ja osallisuus Umicoressa

Ihmiset ja heidän lahjakkuutensa ovat Umicoren suurin voimavara pitkän aikavälin menestyksen kannalta. Tunnustamme jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden ja kannustamme ajattelun moninaisuuteen. Uskomme, että innovaatiot ja kasvu ovat erilaisten näkökulmien ilmiöitä.

Monimuotoisuus on merkityksetöntä ilman osallisuutta. Rakennamme yhdessä osallistavaa, tasa-arvoista, yhteistyöhön perustuvaa, kannustavaa ja kunnioittavaa ympäristöä. Annamme mahdollisuuden ja kannustamme työntekijöitä sitoutumaan työhön ja tukemaan toisiaan. Osallistava ja monimuotoinen työyhteisö takaa työntekijöidemme hyvinvoinnin, mikä tekee Umicoresta loistavan työpaikan. 

Jaat samat arvot ja olet vakuuttunut siitä, että kuulut joukkoomme ?

 Hae ja tule mukaan tiimiin

Eriarvoisuus nolla

Kurotaan umpeen kuilu - mikä tahansa kuilu. Ratkaisevaa ovat ansiot: taidot, ponnistelut, lahjakkuus, vastuu ja kekseliäisyys. Nolla eriarvoisuutta tarkoittaa, että ihmisiä arvostetaan tasapuolisesti. Kohdellaan tasapuolisesti. Samasta työstä maksetaan yhtä paljon. Haluamme, että työntekijöillämme on yhtäläiset oikeudet, yhtäläiset velvollisuudet ja yhtäläiset mahdollisuudet. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme asettaneet itsellemme kolme kunnianhimoista tavoitetta.


Lue lisää maailmanlaajuiselta verkkosivustoltamme 

Sukupuolten tasa-arvo johtajien keskuudessa

100 % samapalkkaisuus

Euroopan ulkopuolisten maiden edustuksen lisääminen vuoteen 2035 mennessä

Onko sinulla kysymyksiä monimuotoisuudesta ja osallisuudesta Umicoressa?