Skip to main content Skip to primary navigation

Mitä voisit tehdä

Sille ei ole rajoja. Tiimimme ovat materiaalitieteen, kemian ja metallurgian kärjessä. Meillä on tilaa tuotannon työntekijöillä työskennellä huipputason tuotantoprosesseissamme. Tukitiimillämme on kriittinen rooli liiketoiminnan kasvun tukemisessa. Umicoren päälliköt ja asiantuntijat työskentelevät projekteissa, jotka ovat yhtä jännittäviä kuin haastavia. T&K-asiantuntijat kehittävät teknologioita, joilla ratkaistaan kysymyksiä puhtaasta liikkuvuudesta resurssien niukkuuteen. Myös valmistuneena pääset vaikuttamaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tuotanto

Käytämme eri puolilla maailmaa sijaitsevissa 45 teollisuuslaitoksessamme huipputeknologiaa ja uusimpia kierrätys-, jalostus- ja valmistusprosesseja tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja. Olemme maailman johtava toimija monilla toiminta-alueillamme ja toimitamme korkean teknologian materiaaliratkaisuja monille eri teollisuudenaloille. Olipa kyse sitten tuotannon prosessissa työskentelevästä, tuotannonvalvojasta tai insinööristä, kollegamme käyttävät osaamistaan ja ideoitaan tulevien sukupolvien hyväksi.

Tutkimus ja kehitys

Kun pyrimme vastaamaan nopeasti muuttuvan maailman tarpeisiin, meidän on jatkuvasti etsittävä uusia ratkaisuja. Tämän vuoksi T&K on strategiamme keskeinen osa ja teknologiapainotteisen kasvumme keskeinen syy. Keskitymme 14 teknisen keskuksen ja 900 kollegan asiantuntemuksen avulla kehittämään teknologioita, joilla vastataan tärkeimpiin maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten puhtaaseen liikkuvuuteen ja resurssien niukkuuteen. T&K-investoinneillamme korostamme tavoitettamme pysyä johtavana materiaaliteknologian alalla.

Tukitoiminnot

Maailmanlaajuisena organisaationa kasvumme kannalta elintärkeitä ovat muutkin kuin teollisuuslaitoksissamme ja teknisissä keskuksissamme työskentelevät henkilöt. Kaikkien tukitoimintojemme avulla varmistamme, että kasvamme ja kehitymme edelleen - olipa kyse sitten siitä, että päätöksemme ovat kaupallisesti kannattavia, että parannamme mainettamme, että luomme uusia asiakassuhteita tai että löydämme oikeat ihmiset, jotka voivat kehittää jo saavuttamaamme tulosta.