Skip to main content Skip to primary navigation

Miksi Umicore

Kuten kaikki Umicoressa kertovat sinulle, tämä on paikka, jossa voit rakentaa dynaamisen uran. Kasvavana tulevaisuuteen suuntautuvana yrityksenä tarjoamme työpaikan, jossa työmme laajuus, osaamisemme ja mahdollisuuksiemme laajuus kasvavat kanssamme ja jossa sinulla on mahdollisuus osallistua monipuoliseen  ja mielenkiintoiseen työhön. 

Ymmärrämme, kuinka tärkeää tämä on sitoutuneille henkilöille, joita tarvitsemme tiimiimme tavoitteidemme toteuttamiseksi. Liity joukkoomme ja voit odottaa työskentelyäsi haastavassa, innostavassa ja palkitsevassa ympäristössä.

Tarkoituksenmukainen työ

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa menestykseemme  ja työskennellä teknologioiden parissa, jotka luovat paremman maailman sekä nyt että tuleville sukupolville.

Kunnianhimo

Toimimme yhdellä maailman dynaamisimmista ja mullistavimmista teollisuudenaloista, mutta emme ainoastaan toimi tällä alalla, vaan myös ylitämme jatkuvasti sen rajoja ja asetamme uusia standardeja. Tämä innovaatiohalu antaa meille mahdollisuuden kasvaa yrityksenä ja tarjoaa sinulle lisää kehittymismahdollisuuksia.

Keskinäinen kunnioitus

Arvostamme erilaisia tavoitteita, kiinnostuksen kohteita ja asenteita, joita meillä kaikilla on, sekä erilaisia työpanostuksia. Palkitsemme suorituksestasi ja edistämme terveellisen työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit lisätä kilpailuetuamme.

Yhteistyöhön perustuva ympäristö

Ymmärrämme yhteistyön edut, kun kannustamme toisiamme parempiin saavutuksiin ja luomme ympäristön, johon voimme kaikki vaikuttaa. Kannustamme sinua kyseenalaistamaan perinteisen ajattelun ja jalostamaan muiden ideoita kaupallisen menestyksen edistämiseksi.