Skip to main content Skip to primary navigation

Mitä me teemme

Yrityksemme

Ajoneuvojen haitallisten päästöjen vähentäminen. Uuden elämän antaminen käytetyille metalleille. Tulevaisuuden autojen sähköistäminen. Globaaline materiaali- ja teknologiakonsernina käytämme erityisosaamistamme tarjotaksemme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä.

Haluamme, että Umicore on johtava toimija materiaalipohjaisten ratkaisujen tarjoamisessa ja luomisessa, jotka parantavat ihmisten oloja kaikkialla maailmassa. Teemme sen keskittymällä kolmeen alueeseen: kierrätykseen, sähköistämiseen ja puhtaaseen ilmaan.

Katalyysi

Maailmassa, jossa ympäristölainsäädäntö kiristyy jatkuvasti, autonvalmistajien on etsittävä uusia tapoja tuottaa puhtaampia ja polttoainetehokkaampia ajoneuvoja.

Liittymällä katalyysiyksikköömme voit osallistua merkittävällä tavalla ajoneuvojen haitallisten päästöjen vähentämiseen tai auttaa tuottamaan jalometallipohjaisia katalysaattoreita teollisuuskäyttöön.

Energia- ja pintateknologiat

Elämme ja toimimme maailmassa, jossa resurssien niukkuudesta on tulossa yhä merkittävämpi uhka. Puhtaamman energian ja energian varastoinnin tarpeen kasvaessa yhä enemmän, voit löytää uusia tapoja auttaa asiakkaitamme vastaamaan tähän kysyntään - litiumioniakkujen ja katodimateriaalien kehittämisestä erittäin puhtaiden tuotteiden tuottamiseen pintakäsittelyä varten.

Kierrätys

Kierrätystoiminnassamme käsittelemme monimutkaisia jätevirtoja, jotka sisältävät jalometalleja ja muita ei-rautametalleja. Osana tiimiä autat metallien talteenotossa monista eri materiaaleista, kuten käytöstä poistetuista tuotteista ja jopa teollisuuden jätteistä. Tämä tarkoittaa, että voimme antaa uuden elämän metalleille, jotka muuten yksinkertaisesti heitetään pois.