RISE tänään muuttaa huomisen  

Tavoitteenamme on olla todellinen muutoskumppani asiakkaillemme vuoteen 2030 mennessä ja ohjata heitä matkalla kohti kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.

Olemme nostaneet alan kestävyysstandardeja, tasapainottaneet toimintamme portfoliota, kaksinkertaistaneet liiketoimintamme tuloksen ja vahvistaneet johtavaa asemaamme puhtaan liikkuvuuden materiaalien ja kierrätyksen alalla, joten olemme valmiita katsomaan eteenpäin ja kohtaamaan tulevaisuuden. Tai vielä parempaa, luomaan sitä yhdessä. Hyödynnämme ainutlaatuista asemaamme nopeuttaaksemme globaalia liikkuvuuden muutosta, vastataksemme kehittyneiden materiaalien kasvavaan tarpeeseen ja mahdollistaaksemme kriittisten metallien entistä laajemman kierrätyksen.

Vaikka perustamme pysyy samana,  vauhtimme on muuttunut radikaalisti. Kestävä kehitys on edelleen keskeisellä sijalla siinä, keitä olemme ja mitä teemme. Toimintamme portfoliot vahvistavat edelleen toisiaan. Lisäksi ennakoimme edelleen megatrendejä ja otamme ne liiketoimintaamme ohjaaviksi tekijöiksi, kuten olemme aina tehneet. Nyt olemme valmiita kiihdyttämään voittokulkuamme hyödyntämällä maineikkaita saavutuksiamme ja asiantuntemustamme kiertomateriaali-teknologiayrityksenä.

Kolmen megatrendin omaksuminen liiketoimintaa ohjaavina tekijöinä

Olemme päättäneet entistä määrätietoisemmin hyödyntää nopeutta ja vastata näihin megatrendeihin globaalissa mittakaavassa.

Miten? Nousemalla ylös.

Koko strategiamme perustuu neljään pilariin tai paremminkin neljään kirjaimeen:

Haluamme olla enemmän kuin pelkkä teknologiatoimittaja - haluamme yhdistää asiantuntemuksemme ja olla luotettava kumppani. Työskennellessämme yhdessä liiketoimintatiimiemme kanssa kuuntelemme tarpeitasi ja tarjoamme kestäviä räätälöityjä ratkaisuja. Haluamme olla oppaasi muutosmatkallasi kohti kestävää ja kiertotalous yritystä.

Etsi tuote

Innovaatio ja teknologia ovat toimintamme ytimessä. Umicore on jo nyt innovaatio- ja teknologiajohtaja, joka on edelläkävijä kemian, materiaalitieteen ja metallurgian alalla. Tulevaisuuden menestyksemme riippuu siitä, että säilytämme teknologisen etumme ja luomme lisäarvoa. 

Jotta voimme saavuttaa tavoitteemme vuoteen 2030 mennessä, pyrimme kehittämään seuraavan sukupolven puhdasta liikkuvuutta ja kehittyneitä materiaaleja sekä luomaan turvaverkon maailman resurssien suojelemiseksi, olivatpa ne kuinka niukkoja tai runsaita tahansa.

Lue lisää innovaatiosta

Kestävän kehityksen kannattajana toimiminen on muutakin kuin oman toimintamme vaikutusten minimoimista, se tarkoittaa positiivisen vaikutuksen maksimoimista yhteiskuntaan yleensä ja kestävien ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme. Tehtävämme on olla alan johtava toimija kestävän kehityksen alalla, ja siksi meillä on kunnianhimoinen "Let's Go for Zero" ESG-strategia: yhdessä pyrimme saavuttamaan nolla nettomääräiset kasvihuonekaasupäästöt, nolla haittaa ja nolla epätasa-arvoa. Näiden tavoitteiden saavuttaminen on oman matkamme seuraavan luvun ytimessä.

Lue lisää kestävästä kehityksestä

Kun otetaan huomioon organisaatiomme nykyinen vauhti ja ympäröivän maailman muutosnopeus, meidän on tehtävä huippusuorituksia kaikessa, mitä teemme. Erinomainen toteutus on ensiarvoisen tärkeää.

Jokainen meistä antaa kaikkensa optimoidaksemme edelleen prosessimme ja kilpailuasemamme, jotta voimme menestyksekkäästi laajentaa toimintaamme, vahvistaa suhdettamme teihin ja kumppaneihimme sekä täyttää suunnitelmiemme taloudelliset vaatimukset. Kyse on omistautumisesta, intohimosta ja lahjakkuudesta.

Löydä seuraava työtehtävä kanssamme

Olemme johtava kiertomateriaali-teknologiayritys

2030-strategiamme myötä lähdemme uuteen vaiheeseen Umicoren matkalla johtavaksi kiertomateriaali-teknologiayritykseksi. Yritys, joka perustuu kannattavaan ja kestävään kasvuun ja luo konkreettista arvoa kaikille sidosryhmilleen. 

Olemme valmiita ja innokkaita toimimaan keskeisessä roolissa liikkuvuuden muutoksen, kehittyneiden materiaalien kasvavan tarpeen ja globaalin kiertotalouden tavoittelun suurissa trendeissä. 

Noustaan yhdessä ylös ja jatketaan materiaalien luomista parempaa elämää varten.

Oletko valmis vastaamaan haasteisiin kanssamme?