Skip to main content Skip to primary navigation

Katja F.

Laborantti - projektityö
Kokkola, Suomi
Rechargeable Battery Materials
Työskennellyt Umicorella vuodesta 2020 alkaen
"Kun menen töihin, odotan oppivani joka päivä jotain uutta."

Voisitko kuvailla rooliasi Umicorella?

Työskentelen Umicoren laboratoriossa Kokkolassa, ja työni koostuu kahdesta osasta. Analysoin tuotenäytteitä laboratoriossa ja olen projektityöntekijä. 

Mistä nautit työssäsi?

Umicore tarjoaa minulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden ottaa sellaista vastuuta, joka sopii minulle hyvin. Tämän ansiosta olen voinut oppia paljon uusia ja erilaisia asioita. 

Pidätkö työskentelystä Umicorella?

Saan tehdä opintojani vastaavaa työtä Umicorella. Lisäksi tehtäväni tarjoaa minulle monenlaisia tehtäviä, joten pääsen kosketuksiin yrityksen eri osa-alueiden kanssa. Kaiken kaikkiaan saan tarvittavaa kokemusta, jota toivon voivani soveltaa työelämässä valmistumiseni jälkeen. 

Miksi halusit hakeutua Umicorelle?

Kun etsin kesätyötä, etsin nimenomaan laboratoriotyöpaikkaa. Umicore oli yritys, joka pystyi tarjoamaan minulle sellaista, ja koska ensimmäinen kesäni oli suotuisa, tulin mielelläni toiseksikin kesäksi. 

Mitä odotuksia sinulla on, kun menet aamulla töihin?

Aamulla odotan innolla, että saan oppia jotain uutta sinä päivänä. Se voi olla jotain suurta tai pientä, jotain, jonka kokenut kollega näyttää minulle, tai mitä itse oivallan. 

Mikä on ollut tähänastinen kohokohtasi työskennellessäsi Umicorella?

Koska tämä on toinen kesäni Umicorella, saan enemmän vastuuta kuin aiemmin. Tämä on ollut minulle todellinen kohokohta. Saan työskennellä itsenäisesti, ja se saa minut viihtymään. 

Neuvosi uusille tulokkaille?

Ole sosiaalinen ja ennakoiva heti alusta alkaen. Uskalla pyytää apua, sillä on paljon kokeneita ihmisiä, jotka opastavat sinua mielellään, kun tarvitset apua. 

Hae