Skip to main content Skip to primary navigation

Kesätyöntekijät

Kesätyöt 

Opiskelun aikana tai opiskeltuasi  teoriaa yliopistossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa tarvitset käytännön kokemusta yrityksessä, jotta voit suunnitella tulevaa uraspolkuasi. Kesätyöntekijänä voit selvittää, mitkä ovat vahvuutesi, minkälaisesta työstä saattaisit pitää eniten ja luoda myös hyödyllisiä kontakteja tulevaisuutta varten.  


Tarjoamme Umicorella Kokkolassa eri aineita opiskeleville kesätyöpaikan, jossa he voivat soveltaa teoriatietojaan todelliseen työkokemukseen. Tuemme kesätyöntekijöitämme ja tarjoamme haastavaa työkokemusta meidän erittäin ammattitaitoisessa,  ystävällisessä ja sitouttavassa ympäristössä. Palkkaamme vuosittain noin 100 kesätyöntekijää. 


Mitä sinä tulisit tekemään? 

Kesätyöntekijänä työskentelet osana tiimiä ja opit kokeneilta ja innostuneilta Umicore-kollegoilta. Tehtävästäsi riippuen työskentelet erilaisten tehtävien parissa, sijaistat kollegoita heidän kesälomansa ajan ja osallistut jännittävien projektien toteuttamiseen. Kesätyöt Umicorella alkavat yleensä toukokuussa ja päättyvät kesälomien jälkeen elo- tai syyskuussa. Monet kesätyöntekijöistämme palaavat seuraavina vuosina, mutta toivotamme joka vuosi tervetulleeksi myös paljon uusia työntekijöitä.  


Mitä saavutat? 

Kesätyö on tilaisuus testata kaikkia yliopistossa tai ammattikoulussa hankkimiasi taitoja ja nähdä, miten ne toimivat todellisessa työelämässä. Me Umicorella haluamme varmistaa, että otat irti kaiken ajastasi yrityksessä ja hyödynnät sen mukanaan tuomat mahdollisuudet: 

  • Liityt maailmanlaajuiseen ja kasvavaan teollisuusyritykseen, joka määrittelee sähköisen liikkuvuuden suuntauksia.  
  • Tutustut nykyaikaisen ja kansainvälisen organisaation korkeimpiin standardeihin ja parhaisiin käytäntöihin.  
  • Voit kehittää ammattitaitoasi ja saada käsityksen siitä, mitkä ovat suurimmat vahvuutesi. 
  • Työskentelet Kokkolan suurteollisuusalueella, joka on nopeasti kasvava teollisuuden keskittymä, jossa huipputeknologia ja huippuosaajat kohtaavat. 
  • Voit tasapainottaa työ- ja yksityiselämääsi ja nauttia upeasta luonnosta aivan meren rannan läheisyydessä.  

Kesätyösi aikana saat asianmukaista koulutusta työn tekemiseen. Esihenkilösi vastaa kysymyksiin, esittelee sinut muille ammattilaisille ja antaa säännöllisesti palautetta. 


Ketä etsimme? 

Etuijalla ovat hakijat, jotka ovat jo hankkineet tai haluavat hankkia relevanttia kokemusta alaltamme osana opintojaan ja jotka puhuvat suomea sujuvasti. Pitkällä tähtäimellä sinulla voi olla mahdollisuuksia  aloittaa työurasi Umicorella Kokkolassa.  
Meillä on tarjolla monenlaisia eri tehtäviä, kuten: 

Laborantti analyyttisessä- ja tutkimuslaboratoriossa

Analyyttisessa laboratoriossa otat vastaan näytteitä, esikäsittelet niitä, teet analyysejä ja raportoit tuloksista. Tutkimuslaboratoriossa teet kokeita laboratoriomittakaavan prosessilaitteilla nykyaikaisessa tutkimuslaboratoriossa, analysoit näytteitä ja raportoit tuloksista. Laboratoriossa työskennelläään sekä päivä- että vuorotyössä. 

Tuotannon työnjohtolomittaja

Tuotannon työnjohtolomittajana valvot operatiivisen toiminnan eri osa-alueita: laitteita, turvallisuutta, laatua, toimintaa ja prosessinohjausta. 

Prosessinhoitaja

Seuraat, valvot ja säädät tuotantoprosesseja sekä tarkistat prosessilaitteiden kunnon. Tehtäviisi kuuluvat myös  tuotteiden pakkaaminen ja raaka-aineiden käsittely. Työ on monipuolista, vastuullista ja tehtävässä vaaditaan tarkkuutta. Työ voi olla sekä päivä,- että vuorotyötä. 

Miten haet? 

Jos kesätyömme kiinnostaa sinua, voit täyttää profiilin tällä verkkosivustolla joulukuusta 2023 alkaen ja ladata ansioluettelosi. Rekrytointitiimimme seuraa hakemuksia ja ottaa sinuun yhteyttä. Täytä hakemuksesi ja lataa ansioluettelosi MS Word- tai PDF-muodossa helmikuun 2024 puoliväliin mennessä.  Lisäkysymyksiä? Katso usein kysytyt kysymykset alla

Kesätyön alkaessa sinun täytyy olla 18-vuotias.  

Koska palkkaamme noin 100 kesätyöntekijää, tarjolla on monia erilaisia työtehtäviä. Työajat riippuvat siitä, missä tehtävässä ja millä osastolla työskentelet. Tarjoamme sekä vuoro- että päivätöitä. Tästä tietenkin keskustellaan kanssasi ennen kesätyön aloittamista. 

Yleensä kesätyöt alkavat toukokuun alussa ja päättyvät kesälomien jälkeen viimeistään syyskuun lopussa. 

Kesätyöt Umicorella alkavat yleensä toukokuussa ja päättyvät kesälomien jälkeen elo- tai syyskuussa. Jos kuitenkin haluat jäädä meille pidemmäksi aikaa, on hyvä keskustella asiasta esihenkilösi kanssa hyvissä ajoin ennen kesätyön päättymistä. Jos kesätyösi on sujunut hyvin, sopimustasi voidaan joissakin tapauksissa jatkaa. 

Palkkaamme vuosittain noin 100 kesätyöntekijää, joten meillä on tarjolla monenlaisia eri työtehtäviä. Esimerkkeinä mainittakoon analyyttisen- ja tutkimuslaboratorion laborantit, tuotannon työnjohtolomittajat  ja prosessinhoitajat.