Skip to main content Skip to primary navigation

Umicore Finland houkuttelee uusia osaajia KokkolaWorks kumppanina

Regional website Finland

Umicore Finland on iloinen voidessaan olla mukana KokkolaWorks-kampanjassa , jonka tarkoituksena on edistää ja tuoda tutuksi Kokkolan hyvinvointialueen sekä suurteollisuusalueella (KIP) toimivien teollisuusyritysten työmahdollisuuksia. KokkolaWorks on Kokkolan kaupungin, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten ja Kokkola Industrial Parkin alueella toimivien teollisuusyritysten yhteinen kampanja, jossa on mukana yli 15 yritystä.


Kasvava korkean teknologian keskittymä 

Kokkolan suurteollisuusalue (KIP) on nopeasti kasvava keskittymä, jossa korkean teknologian teollisuus kohtaa huippuosaajat. Kokkolan suurteollisuusalueella työskentelee yli 2400 ammattilaista päivittäin, ja määrä on kasvussa. Kokkola on perheystävällinen merenrantakaupunki Keski-Pohjanmaalla, joka tarjoaa monia työmahdollisuuksia ja korkeaa elämänlaatua lähellä upeaa luontoa ja merta.  


Tämän lisäksi Umicore Kokkola tarjoaa upeita urapolkuja nuorille ja kokeneille ammattilaisille.  

Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi?  

Ladattavien litiumioniakkujen prekursorikatodimateriaalien avulla Umicore Finland on sähköisen liikkuvuuden eturintamassa. Tulevaisuutemme näyttää valoisalta, sillä aiomme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.  

Umicorella on avoimia työpaikkoja kokeneille eri alan ammattilaisille, kuten taloushallinnon ja tietotekniikan liiketoiminta-analyytikoille, materiaalihallinnon  ja logistiikan suunnittelijoille sekä kehitysinsinöörille analyyttisessa osaamiskeskuksessa.   


Jos haluat yhdistää kykysi ja kokemuksesi pitkäaikaiseen uraan tulevaisuuteen suuntautuneella alalla, Umicore on loistava paikka jatkaa ammatillista polkuasi. 

Haluatko lisätietoja mahdollisuuksistamme? Klikkaa tästä.