Skip to main content Skip to primary navigation

100 kesätyöntekijää Umicorelle Kokkolaan

Finland - Kokkola
Rechargeable Battery Materials
Maintenance, Administration, Finance, Information Technology, Supply Chain & Logistics, Research & Development, Sales & Marketing, Laboratory, Production

Päivätty 12-12-2023

Umicoresta

 

Ajoneuvojen haitallisten päästöjen vähentäminen. Liikenteen sähköistäminen. Uuden elämän antaminen käytetyille metalleille. Toimitamme vastuullisia materiaaliratkaisuja, jotka vastaavat maailmanlaajuisten megatrendien haasteisiin ja ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Tuotteemme ja palvelumme vauhdittavat globaalin liikkumisen muutosta, vastaavat edistyksellisten materiaalien kasvavaan tarpeeseen ja mahdollistavat merkittävien metallien entistä tehokkaamman kierron. Olemme johtava teknologiayritys, joka mahdollistaa kiertotalouden avulla vastuullisen arvon tuottamisen parempaa elämää varten.

Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä näiden arvojen eteen?

 

RBM-yksiköstä

 

Liikkuminen on päivittäistä. Umicoren ladattavat akkumateriaalit antavat ihmisille itsenäisyyttä ja myös yhdistävät ihmisiä. Olemme edelläkävijä akkumateriaaleissa, jotka pidentävät sähköajoneuvojen ajomatkaa ja suorituskykyä. Materiaalimme takaavat myös kannettavan elektroniikan akulle pidemmän käyttöiän. Jotta entistä tehokkaampia akkuja voidaan kehittää, emme voi polkea paikoillamme. Meidän on löydettävä uusia tapoja tehdä asioita, löytää uusia ratkaisuja ja kehittää uusia ideoita. Siinä sinua tarvitaan.

 

Kesä mielessä ja onko juuri sinulla ajankohtaisena kesätöiden haku tai harjoittelupaikan etsiminen!

 

Me Umicorella etsimme kesätyöntekijöitä useille eri osastoille:

- Tuotantoon
- Kunnossapitoon
- Laboratorioon
- Tietohallintoon
- Tutkimus- ja kehitykseen
- Talous- ja materiaalihallintoon

 

Mitä sinä tulisit tekemään?

 

Umicoren kesätyöntekijänä pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi alalta sekä opinnoissa kartuttamaasi kokemusta ja osaamista isossa kansainvälisessä yrityksessä.

 

Mitä haemme?

 

Oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta asennetta, sekä henkilöä, joka omaa hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme tietoteknistä osaamista sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Tärkeintä kuitenkin on halu kehittyä ja päästä oppimaan uutta kansainvälisessä yrityksessä kesän ajan.

 

Etusijalla henkilöitä valittaessa ovat henkilöt, jotka omaavat aikaisempaa työkokemusta alalta tai opiskeluidensa perusteella tarvitsevat työharjoittelua. Edellytämme työn alkaessa 18 vuoden ikää.

 

Mitä tarjoamme

 

Pyrimme olemaan suunnannäyttäjiä. Ei vain asiakkaillemme, vaan myös työntekijöillemme. Pyrimme luomaan yhteistyöympäristön ja kulttuurin, jossa me kaikki voimme menestyä. Siinä voimme jakaa ideoita, kehittää asiantuntemustamme ja edistää uraamme. Työtehtävän luonteesta riippuen meillä on mahdollisuus tehdä osittaista etätyötä. Osallistava työkulttuuri tarjoaa kaikille työntekijöille yhtäläiset mahdollisuudet riippumatta heidän taustastaan. Palkitsemme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä henkilöstöeduilla. Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä?

 

Näin haet

 

Kuulemme sinusta mielellämme lisää, joten kerro meille osaamisestasi ja kokemuksestasi. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Kesätyöhakemukset viimeistään 29.2.2024.

 

Lisätietoja numerosta: 010 849 2000

Apply